رشد ۹۷ درصدی فروش اموال منقول تملیکی کشور در ۸ ماهه سال جاری

به نقل از سایت اقتصاد :

به گزارش خبرنگار مهر، جمشید قسوریان جهرمی روز چهارشنبه در نشست کمیسیون برنامه ریزی هماهنگی و نظارت بر مبارزه با قاچاق کالا و ارز استان مرکزی در اراک، بیان داشت: قانون مبارزه با قاچاق کالا و ارز سال ۹۲ ابلاغ شد و تا پیش از این قانون کالاها در انبار گمرک نگهداری و پس از صدور حکم توسط سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی کشور جمع آوری می شد.

وی ادامه داد: از سال ۹۶ تا ۹۳ کالا تحویل این سازمان شده و گلایه هایی در خصوص نگهداری کالا در انبارها مطرح شده است. تا سال ۹۶، ۲۶ انبار اموال تملیکی در کل کشور وجود داشت که اکنون به ۸۶ انبار در کشور افزایش یافته است.

رییس هیات مدیره و مدیرعامل سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی کشور بیان کرد: در استان مرکزی پرونده متروکه وجود ندارد و کالای قاچاق آن به دلیل ترانزیت عبوری است، اما در استان های هدف مانند هرمزگان، بوشهر و خوزستان با ازدحام و حجم قابل توجهی از پرونده های متروکه مواجه بودیم.

جهرمی اظهار کرد: از دو سال پیش تاکنون نزدیک به ۶۰ الی ۷۰ هزار پرونده متروکه تعیین تکلیف شده است و با توجه به این که قاچاق در تمام استان ها ریشه دوانده است و باید برخوردهای لازم نسبت به این معضل صورت پذیرد، سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی در ۳۰ استان کشور فعالیت می کند.

رییس هیات مدیره و مدیرعامل سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی کشور گفت: در حوزه تامین نیروی انسانی در این سازمان با مشکل مواجه هستیم.

جهرمی افزود: در سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی ۷۰۳ نیرو در کل کشور وجود دارد که بیش از ۵۰۰ نفر آن شرکتی و قراردادی هستند.

وی بیان کرد: ۸۶ انبار موجود در چارت سازمانی فاقد انبار دار هستند و مشکل اصلی این است که مجوز نیروی انسانی به سازمان نمی دهند تا از قراردادی به پیمانی تبدیل وضعیت پیدا کنند.

رییس هیات مدیره و مدیرعامل سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی کشور خاطر نشان کرد: این سازمان ۹۶ نیروی شرکتی مازاد بر شرکت دارد و ۱۵ نیرو نیز در قراردادی کار معین داریم.

جهرمی گفت: توزیع کالاهای خاص به نهادهای حمایتی باید با قیمت کارشناسی صورت پذیرد.

رییس هیات مدیره و مدیرعامل سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی جهرمی اظهار کرد: در ۸ ماهه سال جاری فروش اموال منقول تملیکی سازمان بالغ بر ۵ هزار میلیارد ریال بوده است که نسبت به مدت مشابه سال گذشته با رشد ۹۷ درصدی مواجه بوده است.

وی عنوان کرد: دو انبار موجود در سازمان تملیکی استان مرکزی در فاصله بسیاری از هم قرار گرفتند و در این راستا مقرر شد انبار کالاها را در محل جدید تجمیع کنیم به گونه ای که ساختمان اداری در مجاورت آن قرار داشته باشد.

جهرمی بیان کرد: مبارزه با قاچاق کالا کاری جهادی است و با جزیره ای کارکردن نمی توان راهی از پیش برد همانطور که در هشت سال جنگ تکمیلی وفاق وجود داشت اکنون نیز با همان وفاق از معضل قاچاق رهایی پیدا کنیم.

برچسب ها:

اقتصاد

143
0 0