ظرفیت استفاده از تجهیزات نفت و گاز روسیه در دوران تحریم

به نقل از سایت اقتصاد :

به گزارش خبرگزاری مهر، سید امیر علوی فر مدیر عامل یک شرکت فعال در حوزه تجهیزات آزمایشگاهی در نخستین سمینار سالانه تجهیزات آزمایشگاهی و کاتالیست در پژوهشکده نفت گفت: از زمان روی کار آمدن ترامپ در آمریکا یعنی سال ۲۰۱۷ میلادی موضوع تحریم های اقتصادی ایران به صورت جدی تر در دستور کار قرار گرفت. رأس مشکلات اقتصادی ما بحث تحریم و بعد از آن آسیب پذیری های داخلی است.

وی با بیان اینکه همکاری با شرکت های روسی و استفاده از تکنولوژی های این کشور باعث کاهش هزینه ها می شود، ادامه داد: تکنولوژی روسیه می تواند جایگزین تجهیزات آمریکا شود.

علوی فر بابیان اینکه بالغ بر ۵۰ درصد تهدیدهای تحریم های اقتصادی مربوط به خرید نفت است ادامه داد: تحریم نفت منجر به کاهش خرید کالاهای واسطه ای، کالاهای سرمایه ای و مواد اولیه می شود.

وی افزود: اگر چه نمی توانیم بگوئیم که تکنو لوژی روسیه همپای تکنولوژی آمریکا و آلمان واروپا است ولی روسیه توانسته محصولات خوبی را در حوزه نفت وگاز تولید کند.

علوی فر در ادامه درباره واردات تجهیزات آزمایشگاهی در جهان گفت: آمریکا بزرگترین وارد کننده تجهیزات آزمایشگاهی جهان از هند است. روند افزایش واردات ایران از کشورهای مختلف و روسیه بین ۱۰ تا ۲۰ درصد رشد داشته است.

وی عنوان کرد: دو ریسک در رابطه با استفاده از تجهیزات آزمایشگاهی روسیه وجود دارد که یکی مربوط به ریسک مصرف کننده است و ریسک دوم نیز مربوط به شرکتهای روسی است که اگر با شرکتهای ایرانی همکاری کنند دچار مشکل تحریم ازسوی آمریکا می شوند.

علوی فر درباره کاتالیست ها گفت: در خاور میانه میزان مصرف کاتالیست بالغ بر ۱ میلیارد تن است که ۷۰۰ تا ۸۰۰ میلیارد تن مربوط به ایران است.

وی با بیان اینکه ما دارای ۳دسته واردات هستیم که شامل کالاهای واسطه ای، کالاهای سرمایه ای و کالاهای مصرفی است، ادامه داد: واردات از شرکت های روسی باعث کاهش هزینه ها می‌شود.

برچسب ها:

اقتصاد

193
0 0